My mom´s experience with … Shampoo + Balsam bars!

Min mamma är inte den lättaste att smickra när det gäller det som rör naturligt, ekologiskt och framförallt inte veganskt. Men så en vacker dag var min mamma på besök hemma hos mig i Östersund och jag bad henne snällt men bestämt att våga prova schampo och balsamtvålen från Grön lycka. Med en aning tveksamhet gjorde hon det till slut (troligtvist enbart för att hon hade glömt tagit med sig sina egna produkter hemma 😉 )

När mamma hade tvättat håret frågade jag förväntansfullt – MAMMA VAD TYCKTE DU OM SCHAMPOT OCH BALSAMET, VISST ÄR DE BRA? Fick ett kort och koncist svar: mjaa den var väl OK!

Några timmar senare börjar hon prata igen om schampo och balsamtvålen och säger då lyckligt “DET HÄR VAR DET BÄSTA SCHAMPOT OCH BALSAMET JAG PROVAT, – jag har ingen klåda i hårbotten längre och vill gärna behålla produkterna.
Well, hon fick som önskat och jag fick köpa nya produkter – inte mig emot då jag älskar Grön Lyckas produkter och vill supporta så mycket jag kan!

För er som är nyfikna och undrar hur schampotvålen fungerar, så är det korta svaret att det fungerar som vilket schampo och balsam som helst, bara att dessa produkter är helt naturligt producerat med väl valda ingredienser som inte skadar ditt hår eller miljön.
Instruktioner: Blöt tvålen och stryk den direkt över blött hår mot hårbotten alternativt tar tvålen och löddrar upp den mellan dina händer, massera därefter in produkten i hårbotten och skölj sedan ut produkten med vatten.

Har du provat Schampo eller balsam tvålar och vad tycker du?