Peak Innovation Incubator Program :)

Vid ett möte med Linn och Pelle från Peak Innovation i Jämtland, där vi önskade input gällande vår expandering av Vågen och zero waste-konceptet, fick vi nys om ett Incubator Program. 

Peak Innovation beskriver sin verksamhet såhär: 

Vi stimulerar till ett innovationsdrivet entreprenörskap, hjälper startups att växa och stöttar etablerade företag att utveckla nya värden, tjänster och produkter. Det gör vi genom att förenkla vägar till kunder, kunskap och kapital i samverkan med näringsliv, akademin och offentlig sektor. Vårt mål är att stärka länets konkurrens- och attraktionskraft och skapa en långsiktig hållbar tillväxt. 

Vi skickade in en skriftlig ansökan, och blev sedan coachade genom processen fram tills att det var dags för pitch. Vi fick 5 minuter på oss att presentera vårt bolag, vår vision och vårt arbete inför en jury. De 10 bolag som har fått högst poäng av juryn får en plats i programmet som sträcker sig över ett år, och vi blev helt fantastiskt glada över att vi knep en plats! 

Efter två inspirerande introdagar är vi nu igång, och varje onsdag sitter vi på “vårt” kontor i Science Park tillsammans med andra entreprenörer, investerare och rådgivare. Ni kanske har träffat Lea? Hon är vårt nya tillskott i Vågen-teamet och jobbar i butiken varje onsdag så att vi kan fokusera på detta. Vi är så tacksam för hennes hjälp, och vi är SÅ taggade på vad detta år kommer bjuda på!  
Har kanske du en affärsidé eller är intresserad av Peak Innovations verksamhet? Kolla in deras hemsida för att läsa mer!