Opening soon in Stockholm!

Hej Stockholm! Vi är Vågen, en zero waste butik som grundades för ett år sedan och har rötter i Östersund, Jämtland. Hos oss Vågen du kan köpa matvaror, hygien- och hushållsartiklar utan plastförpackningar! Trevligt att träffas!

Från stunden vi började utveckla konceptet har en av våra främsta drivkrafter varit att göra zero waste och hållbar konsumtion mer tillgängligt för fler. Så här är vi nu! Om några månader siktar vi på att öppna en butik i Stockholm, men vi behöver din hjälp med finansieringen. Därför lanserar vi nu en crowdfunding-kampanj. Hur kan du hjälpa oss?

  1. Du kan donera valfri summa via swish 1232477818 eller Bankgiro 5434-9717. Märk donationen med STHLM!
  2. Du kan bli en Vågen Community-medlem genom att donera 500:- eller mer, och då få 5% rabatt på dina köp under 1 år samt erbjudanden på framtida event. Swisha till 1232477818 eller sätt in på Bankgiro 5434-9717. Se till att ange din mailadress och märk donationen med STHLM.
  3. Dela våra inlägg och sprid ordet om Vågen till dina vänner, familj, kollegor, och främlingar

Hittills har vi samlat in:

23 000 :-

av

100 000 :-

STORT TACK & VI SES SNART!

Meet Moa Nordin!

Hej! Jag heter Moa Nordin och det är jag som kommer driva Vågen i Stockholm. Jag är 17 år gammal och börjar mitt sista år i gymnasiet till hösten. Hållbarhet har alltid varit viktigt för mig och med mitt driv vill jag verkligen göra förändring i sätter vi lever. När jag hittade Vågen på sociala medier kände jag att det var ett självklart sätt att konsumera. Samhället bör vara grundat på zero waste. Med Vågen i Stockholm kan vi möjliggöra en mer hållbar livstid för en grönare framtid.

 

At Vågen sustainable shopping is the core!

Våra produkter

Hos Vågen finns produkter som är snälla mot dig, djur och natur och som bidrar till minskad miljöpåverkan från konsumtion.

Mat

Pasta, ris, gryner, baljväxter, kryddor, nötter och mycket mer!

Hygienartiklar

Schampo, tvål, hudkrämer, rakhyvlar med mera gjorda på ekologiska och naturliga ingredienser som är snäll mot både dig och miljön!

Hemartiklar

Tvättmedel, diskmedel, diskborstar och städartiklar för att vårda och hålla ditt hem rent.

Achievements