Opening soon in Umeå!

Hej Umeå! Vi är Vågen, en zero waste butik som grundades för ett år sedan och har rötter i Östersund, Jämtland. Hos oss Vågen du kan köpa matvaror, hygien- och hushållsartiklar utan plastförpackningar!

 

Under våren 2021 öppnade vi upp en konversation med Diös i Umeå, och fick ta del av deras planer om RE Umeå, en ekohub i MVG gallerian. Under hösten dök det upp en möjlighet att delta i en tävling där företag fick chansen att vinna konsultation och rådgivning, samt 6 månaders hyresfri lokal i MVG gallerian. Spännande tänkte vi, och skickade in en ansökan i sista sekund. Några dagar efter att ha fått presentera vårt koncept för juryn fick vi ett samtal att vi var en av två vinnare!

 

Vill du bidra till skapandet av Vågen Umeå?

 

  1. Du kan donera valfri summa via swish 1232477818 eller Bankgiro 5434-9717. Märk donationen med UMEÅ!
  2. Du kan bli en Vågen Community-medlem genom att donera 500:- eller mer, och då få 5% rabatt på dina köp under 1 år samt erbjudanden på framtida event. Swisha till 1232477818 eller sätt in på Bankgiro 5434-9717. Se till att ange din mailadress och märk donationen med UMEÅ.
  3. Dela våra inlägg och sprid ordet om Vågen till dina vänner, familj, kollegor, och främlingar

 

 

 

At Vågen sustainable shopping is the core!

Våra produkter

Hos Vågen finns produkter som är snälla mot dig, djur och natur och som bidrar till minskad miljöpåverkan från konsumtion.

Mat

Pasta, ris, gryner, baljväxter, kryddor, nötter och mycket mer!

Hygienartiklar

Schampo, tvål, hudkrämer, rakhyvlar med mera gjorda på ekologiska och naturliga ingredienser som är snäll mot både dig och miljön!

Hemartiklar

Tvättmedel, diskmedel, diskborstar och städartiklar för att vårda och hålla ditt hem rent.

Achievements